23948sdkhjf

Halbygger vinder dobbeltprojekt i Fredericia

Interessen for padelsporten vokser og betyder nye halbyggerier, og et af dem skal udføres af Dansk Halbyggeri, oplyser halspecialisten med base i østjyske Hinnerup. 

Dansk Halbyggeri har således netop vundet et projekt på to haller til Erritsø Idrætscenter i Fredericia, en til padel og en til tennis.  

De to haller får henholdsvis to tennisbaner og fire padelbaner med et samlet bebygget areal på 2.700 kvm. De opføres i forbindelse med det eksisterende Erritsø Idrætscenter. 

Fakta: To nye haler til Erritsø Idrætscenter 

Areal: 2.700 kvadratmeter.

Bygherre: Erritsø Idrætscenter

Rådgiver: Billund / Hansen Arkitekter

Totalentreprenør: Dansk Halbyggeri

Byggeriet indledes i januar og står færdig 1. august 2022.

Hallerne får en fritrumsprofil på otte meter i højden, mens bygningens højde bliver 12 meter. De opføres i en stålkonstruktion beklædt udvendigt med sinusplader. Indvendigt leveres den klar til brug med gulv og belysning. Sammenhængen med det eksisterende idrætscenter betyder, at der ikke indgår omklædning og andre faciliteter til brugerne.

En smule under budget

Skitseprojektet er udført af Billund/Hansen Arkitekter i Fredericia, som i samarbejde med Erritsø Idrætscenter forestod licitationen. 

– Vi er meget tilfredse med, at prisen for totalentreprisen rammer vores budget i en tid, hvor byggeomkostningerne spurter afsted. Faktisk er Dansk Halbyggeris tilbudspris en smule under vores budget, siger bygherrerådgiver Frank Howard Jensen, Billund / Hansen Arkitekter, i pressemeddelelsen uden at komme prisen nærmere. 

– Der var et ret stort spænd mellem dyreste og billigste bud på opgaven, og Dansk Halbyggeri vandt opgaven på laveste pris og erfaring med tilsvarende projekter. 

Dansk Halbyggeri står selv for projekteringen og byggeledelsen. Byggeriet udføres af underentreprenører. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125