23948sdkhjf

HP Byg hovedentreprenør på Agri College i Aalborg

C. F. Møller A/S har tegnet en om- og tilbygning til uddannelsesescentret Agri College i Aalborg. De nye lokaler står klar ved studiestart 2012.
Om- og tilbygningsprojektet på Agri College omfatter nedbrydning af eksisterende bygning med klasseværelse og depot samt opførsel af en ny tilbygning til brug for undervisning.

Arkitektfirmaet C. F. Møller A/S har tegnet projektet, mens rådgivende ingeniører på opgaven er Lindgaard A/S. Bygherre er Tech College Aalborg og HP Byg A/S hovedentreprenør. Sagen vil blive evalueret af Byggeriets Evaluerings Center. Det skriver HP Byg på firmaets hjemmeside.

Tre nye undervisningslokaler
Projektet starter med nedbrydning af eksisterende bygning på 151 m², og herefter følger udgravning af teknikkælder og støbning af denne samt fundamenter.

Huset udføres som en let konstruktion, beklædt med facadeplader udvendigt. Tager beklædes med ”panneplader”. Bygningen kommer til at rumme tre undervisningsrum samt en mellemgang. Det største lokale skal deles af en foldevæg, således at der bliver fire lokaler. Mellemgangen indeholder siddenicher og adgang til kantine.

De nye lokaler skal stå klar til skolestart efter sommerferien – præcis den 17. august 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109