23948sdkhjf

Totalrenoverer historisk København-hotel

Gennem 127 år har Grand Hotel på Vesterbrogade 9 lige ved Københavns Hovedbanegård slået dørene op for gæster fra nær og fjern. Hotellet blev i 2017 købt af den svenske hotelfond Midstar, der har igangsat en gennemgribende modernisering af det historiske byggeri.

Arbejdet indebærer ikke mindst totalrenovering af de 161 værelser med fokus på energioptimering og forbedring af indeklimaet.

Renoveringsarbejdet omfatter blandt andet indvendig isolering af ydervæggene, lydisolering mellem etager samt nye indvendige skillevægge.

Byggeleder Jozsef Toth fra Greenfield Byg ApS er rådgiver på projektet og har sin daglige gang på hotellet.

– Lige nu er vi godt i gang med at få efterisoleret værelserne og opbygge de nye skillevægge, og det hele skulle efter planen stå færdigt til foråret, fortæller han i en pressemeddelelse om renoveringen.

– Vi har ikke kunnet efterisolere hotellets ydervægge udvendigt mod Vesterbrogade og efterisolerer derfor i stedet indvendigt, tilføjer byggelederen.

Hoteloperatøren Arp Hansen havde drevet Grand Hotel sidsen 1986 men solgte det i 2017 til svenske Midstar da det stod over for på et tidspunkt at skulle have en gennemgribende renovering. 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094