23948sdkhjf

Skattestyrelsen rykker ind ved Femern-byggeriet

Entreprenører og arbejdstagere på Femern Bælt-byggeriet får ny nabo i Rødbyhavn i skikkelse af Skattestyrelsen, der til oktober flytter ind sammen med en række andre myndigheder i et lokalt myndighedscenter. Det oplyser styrelsen i en pressemeddelelse.

Her skal styrelsen være med til at sikre, at der betales korrekt skat af både danske og udenlandske arbejdstagere på det massive byggeri, der skal gøre Lolland landfast med Tyskland.

- Vores første store opgave bliver at få de mange udenlandske arbejdstagere registreret korrekt, så de fra start betaler den rigtige skat. Det er vi allerede i dialog med de store entreprenører om. Og ved at være til stede lokalt, får vi en rigtig god mulighed for også at have en tæt dialog med dem, der skal arbejde på byggeriet, siger underdirektør i Skattestyrelsen, Bente Bill ifølge pressemeddelelsen.

Vejledning og kontrol

Skattestyrelsen vil løbende holde informationsmøder for de nye arbejdstagere på byggeriet, ligesom antallet af medarbejdere fra styrelsen vil blive tilpasset løbende behov.

Medarbejderne har erfaring med at vejlede udenlandske arbejdstagere på engelsk, og vil – ifølge styrelsen – kunne løse de fleste udfordringer på stedet. Der vil ligeledes være kontrollanter tilknyttet, som beskæftiger sig med social dumping.

Myndighedscenteret i Rødbyhavn er sat i søen på baggrund af en aftale mellem Regeringen og Femern A/S.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125