23948sdkhjf

Samarbejde om el-beregninger skal spare ressourcer

Installatører og rådgivere får nye muligheder for hurtigt at beregne el-opgaver takket være et nyt samarbejde mellem IGE+XAO og PM El-beregner.
Et nyt samarbejde integrerer programmer fra IGE+XAO Danmark A/S og PM El-beregning ApS til el-teknisk dokumentation og beregning af el-opgaver.

Det indebærer, at alle informationer fra tegninger af el-installationer i CADdy++ / SEE Electrical Building overføres til beregningsprogrammet Kalkia.

- Det er hurtigere, lettere og mere sikkert at bruge programmet frem for at tegne installationen på papir. Så undgår man også bekymringer om, at papirtegningen bliver væk eller ikke kan læses af elektrikeren. Installatøren kan desuden få en mere overskuelig og komplet dokumentation, hvor alt lige fra dokumentation af tavlen inkl. varmetabsberegning til dokumentation af selve installationen er integreret, siger direktør Michael Adelskov Mahler fra IGE+XAO Danmark, der også fremhæver, at installatøren sparer tid og har let tilgang til at beregne tilbud.

Fakta:
Samarbejdet mellem IGE+XAO Danmark A/S og PM El-beregning ApS betyder, at alle informationer fra tegninger af el-installationer i CADdy++ / SEE Electrical Building overføres til beregningsprogrammet Kalkia.

Integrationen af CADdy++ / SEE Electrical Building og Kalkia bliver præsenteret på messen EL & TEKNIK 2012 8.-10. maj i Odense Congress Center.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125