23948sdkhjf

Stor donation til multi-sal ved børnehavebyggeri

Byggeriet af en ny, stor børnehave i Langeskov får nye muligheder takket været en donation på 1,2 millioner øremærket en hal ved institutionen.
Donationen på kr. 1,2 mio. til byggeriet af den nye daginstitution i Langeskov er øremærket til en sal, der - udover daginstitutionens daglige brug - også kan rumme mange andre typer af aktiviteter.

- Det glæder mig at kunne bidrage til at Langeskov får en fremtidssikret børnehave, som udover gode faciliteter for børnene, også kommer til at indeholde en sal, der kan blive til glæde for alle borgere i området, udtaler Direktør for PHX Holding Peter Hermansen.

Direktøren er en af flere erhvervsledere, der har kritiseret kommunen for ikke at sætte fart på etableringen af den nye daginstitution. Politisk har debatten blandt andet handlet om, at der afhængigt af hvilket bygningsreglement, der blev grundlag for byggeriet, er forskellige anlægsbudgetter i spil.

Plads til 300 personer
Salen, der nu modtager støttekronerne, bliver et centralt punkt i daginstitutionen, men vil samtidig være til rådighed for alle borgere i Langeskov. Oplægget er, at salen sammen med tilstødende rum, som bliver indrettet med foldevægge, vil kunne rumme ca. 300 personer. God akustik og moderne indretning med projektor og gode AV tilslutningsmuligheder giver mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Byggeriet af den nye børnehave har i en årrække været et udbredt ønske både fra børnefamilier, men også fra erhvervslivet, som tror på at gode og fremtidssikrede pasningsmuligheder er et vigtigt konkurrenceparameter i forhold til at tiltrække dygtige medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093