23948sdkhjf

Juul & Nielsen plus Christensen & Co vinder sportsanlæg til 53 millioner

Det bliver totalrådgiver Christensen & Co samt hovedentreprenør Juul & Nielsen fra Glostrup, der skal bygge det nye ketchercenter på Nordre Strandvej i Helsingør, oplyser Helsingør Kommune i en pressemeddelelse. 

Tirsdag den 28. september underskrev borgmester Benedikte Kiær på Helsingør Kommunes vegne kontrakten med totalrådgiverene og hovedentreprenøren, der i løbet af de næste knap to år skal stå for at opføre det nye ketchercenter for badminton og tennis. 

Fakta: Ketchercenter i Helsingør

Helsingør Kommune skal etablere et samlet ketchercenter for badminton og tennis. Ketchercenteret opføres ved den eksisterende badmintonhal på Nordre Strandvej 14, Helsingør. 

Ketchercenteret vil bestå af: 

Den eksisterende badmintonhal med allerede tilknyttede omklædningsfaciliteter (der istandsættes).

To nye tennishaller med hver én bane

Fælles samværsarena bestående af: Foyer, klublokale, mødelokaler, omklædningsfaciliteter, toiletter, depoter og andre birum

Udearealerne indrettes med nye p-pladser og i respekt for helhedsplanen for Sommarivaområdet.

Den eksisterende tilbygning til badmintonhallen nedrives.

Anlægsbudget: 53 mio. kr.

Ketchercenteret forventes af stå færdig i sensommeren 2023

Ketchercenteret kommer til at bestå af den eksisterende badmintonhal samt to nye tennishaller, der skal erstatte de to haller på Sommarivaområdet, hvor der i fremtiden skal være boliger. De nye haller bygges i samme stil som den nuværende badmintonhal, og det vindende forslag skal nu videre bearbejdes i projektperioden, inden byggeriet går i gang. 

Projektet har et samlet budget på 53 mio. kr., og det forventes at stå færdigt i sensommeren 2023.

Fem hold skulle byde

Helsingør Kommune satte i juli måend navn på fem hold af totalrådgivere og entreprenører, der skulle give deres bud på det nye ketchercenter.

Ud over vinderholdet med totalrådgiver Christensen og Co med entreprenør Juul & Nielsen var der tale om totalrådgiver Mikkelsen Arkitekter med entreprenør Morten C. Henriksen, totalrådgiver Mangor & Nagel med G.V.L. Entreprise sam totalrådgiver BBP Arkitekter med entreprenøren Jönsson  og totalrådgiver Sweco Danmark med entreprenøren Elindco.

I udvælgelsen - lød det i juli fra kommunen - blev der blandt andet lagt vægt på, at holdene har erfaring med idrætsbyggeri med sportsgulve, bevaringsværdigt byggeri og sammenbygning med eksisterende bygninger. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.265