23948sdkhjf

Mere modvind til 85.000 m² butikscenter

Hillerød Storcenter ser ud til at glide længere ud i horisonten. Detailhandel - og dermed det 85.000 m² store indkøbscenter - bliver ikke en del af revisionen af Fingerplanen.
Hillerød Storcenter - eller planerne om det store indkøbscenter på Møllegrunden i Hillerød - er stødt på endnu en forhindring. Det skriver sn.dk.

Naturstyrelsen har i et brev til en borgergruppe skrevet, at detailhandel ikke indgår i revisionen af Fingerplanen. Dermed ser folkene bag centerplanerne, der netop håbede at den aktuelle revision af Fingerplanen kunne bane vejen for det 85.000 m² store center, ud til at få endnu et problem at slås med.

Forventer at kunne bygge centret på grunden
Ved Hillerød Kommune er vurderingen af situationen dog en anden.

- Vi regner med, at der kommer et nyt detailhandelsplandirektiv for hovedstadsområdet, som gør, at vi kan lægge det der, siger formanden for Miljø- og Teknikudvalget Tue Tortzen til sn.dk.

Tidligere har Miljø- og Naturklagenævnet kendt en rammelokalplan for projektet for ugyldig. Årsagen var, at Natur- og Miljøklagenævnet vurderede, at butikscentret var for stort i forhold til reglerne, da Møllebrogrunden ligger inden for bymidten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141