23948sdkhjf

BMS Krangården vinder arbejdsmiljøpris

Arbejdsmiljøprisen 2012 gik i år til BMS Krangården. Dommerkomiteen valgte firmaet i konkurrence med tre andre nominerede.
BMS Krangården i Tvis dannede fredag den 27. april rammen om uddelingen af arbejdsmiljøprisen 2012, som i år gik til firmaet.

Prisen der gives for at yde en ekstra indsats for arbejdsmiljøet, uddeles hvert år af arbejdsmiljøudvalget hos 3F Holstebro. Det er de ansatte, som indstiller deres virksomhed til prisen. Og det gav i år seks nomineringer. Disse fik et spørgeskema om deres arbejdsmiljø, som har dannet grundlag for at udvælge fire virksomheder til finalen. Her var det: Færch Plast, BMS Krangården, Linds og NCC Roads der klarede sig bedst.

De fire virksomheder har i uge 12 haft besøg af dommerkomiteen, som består af to medlemmer fra 3F Holstebro’s arbejdsmiljøudvalg, arbejdsmiljøkonsulent Karin Herping fra Akon A/S, samt administrerende direktør Ole Lund Andersen fra TMK A/S.

Det er første år, at dommerkomiteen består af medlemmer udenfor 3F Holstebro’s arbejdsmiljøudvalg. Det betegnes af arbejdsmiljøudvalget, som en stor fordel, da det dermed har været muligt at se på virksomhederne med tre forskellige indgangsvinkler, nemlig: medarbejderens, virksomhedslederens og den arbejdsmiljøprofessionelles.

Lovord
Om BMS Krangården fik blandt andet disse ord med på vejen:

- BMS Krangården har mange udfordringer, og jeg synes faktisk, at de har en rigtig god dokumentation for det, de gør. Samtidig er det en virksomhed, hvor medarbejderne også befinder sig ude i det ganske land og typisk bevæger sig i et farligt arbejdsmiljø. Jeg synes faktisk, at deres resultater er imponerende, sagde Ole Lund Andersen, administrerende direktør TMK A/S.
Læs mere om: BMS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.296