23948sdkhjf

Adserballe & Knudsen får ny direktør

Opdateret kl 09:03 med yderligere information og citater.  

Michael Vestergaard Jacobsen bliver ny adm. direktør for Adserballe & Knudsen fra dags dato. Det oplyser Farum-entreprenøren i en pressemeddelelse fredag morgen.

Den nye direktør kommer fra en stilling som projektchef for en af CG Jensens største boligsager til dato, den nye bydel Rødovre Port. Han har en baggrund som først tømrer og siden bygningskonstruktør og har herudover taget en HD i økonomistyring og procesledelse. 

Lagt under CG Jensen

Adserballe & Knudsen blev den 1. juli i år lagt ind under søsterselskabet CG Jensen, der skal "skabe en ny retning for selskabet", som det blev formuleret i forbindelse med nyheden tidligere i år.

Overtagelsen sker i kølvandet på store økonomiske vanskeligheder hos Adserballe & Knudsen, som har tabt 168 mio. kr. i 2020, blandt andet som følge af en række tabsgivende sager.

– Jeg glæder mig til at komme tilbage til tømrerfaget. Adserballe & Knudsen har en stolt tradition for egenproduktion og det vil jeg gerne være med til at udvikle, da jeg tror på, at der fortsat er et voksende marked inden for tømrerfaget som egenproduktion, siger Michael Vestergaard Jacobsen i pressemeddelelsen.

Den overordnede retning er han heller ikke i tvivl om.

– Jeg kommer til at have fokus på at drive en rentabel forretning inden for bæredygtigt byggeri – og så skal Adserballe & Knudsen være kundernes førstevalg inden for bæredygtigt byggeri. Det har vi kompetencerne til, lyder det fra Michael Vestergaard Jacobsen. 

Ros til forgængeren

Michael Vestergaard Jacobsen er i dag blevet præsenteret for medarbejderne på et fællesmøde.

Han tager over efter Niels Jul Jakobsen, der efter eget ønske fremover skal bistå Adserballe & Knudsen og CG Jensen med salg og marketing.

Fakta om Adserballe & Knudsen

Adserballe & Knudsen er en byggeentreprenør med kontor i Farum, som udfører total-, hoved- og fagentrepriser i hovedstadsområdet og dele af Sjælland. 

Virksomhedens portefølje består af projekter i størrelsesordenen 10 til 500 mio. kr. fordelt på:

  • Renovering i hovedentreprise
  • Nybyggeri i totalentreprise
  • CLT-byggeri
  • Større tømrerentrepriser

Firmaet blandt de landets førende entreprenører i opførelsen af CLT-byggerier. Frem mod 2022 opfører virksomheden 298 almene boliger i CLT i en større rammeaftale.

– Niels er en fantastisk sælger og jeg ser et stort potentiale i, at han gerne vil udleve den drøm. Jeg vil gerne takke ham for at have påtaget sig direktørrollen og ført Adserballe & Knudsen igennem en turnaround. Nu, hvor firmaet er landet på begge ben, er det et fint tidspunkt at give stafetten videre, siger adm. direktør i CG Jensen, Michael S. Larsen.

Niels Jul Jakobsen vil i den første måned stå til rådighed for sparring, inden han endeligt vil overgå til sin nye rolle.

Adserballe & Knudsen A/S
mio. kr. 2020 2019
Nettoomsætning 582,25 778,62
Resultat af ordinær primær drift -213,86 15,40
Resultat før skat -215,33 14,38
Årets resultat -168,05 11,07
Balancesum 271,83 383,68
Egenkapital 23,17 86,22
Antal ansatte 145 129
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2021.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094