23948sdkhjf

Mere byggeri i sommerhusområde

Sommerhusområdet ved Tårup Stand i Nyborg Kommune skal med en ny lokalplan bringes i overensstemmelse med gældende bygningsreglement.
Nyborg Kommune arbejdet på en ny lokalplan for sommerhusområdet ved Tårup Strand.

Baggrunden er, at den gældende Byplanvedtægt er utidssvarende og har givet anledning til misforståelser og et uigennemskueligt beregningsgrundlag i forbindelse med byggesagsbehandling. Derudover ønskes et nyt plangrundlag, der er i overensstemmelse med det gældende Bygningsreglement fra 2010.

En række mindre lokalplaner ventes at blive inddraget i den nye plan, som teknik- og miljøudvalget ahr valgt at få udarbejdet. Konkret drejer det sig om ejendomme,der har status som helårsbeboelse. Selv om disse ejendomme inddrages i planen som sommerhusområde, kan eksisterende lovlig anvendelse fortsætte uændret.

Med den nye lokalplan fastsættes bebyggelsesprocenten til 15 - mod tidligere 10 - på den enkelte grund. Derudover kan der i henhold til Bygningsreglementet tillægges 35 m² til carport, garager,udhuse og overdækkede arealer. Beregningsreglerne vil herefter være i overensstemmelse med Bygningsreglementet fra 2010.

Antal etager, højderegler og taghældning vil blive omfattet af den nye lokalplan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078