23948sdkhjf

En lækkerbisken for fagfolk

Gladsaxe Tag & VVS Entreprise har stået for at erstatte 2.000 m² tag med Rhenizink på Skodsborg Sundpark.
Med Øresund som nærmeste nabo ligger Skodsborg Sundpark klædt helt i hvidt med stramme linjer og smukt apteret med zink på tag, kviste og facadepartier - et håndværk for erfarne fagfolk.

Med respekt for det tidligere sanatorium på stedet og grundens gamle træer har arkitektfirmaet Arkitema fået byggeriet indpasset smukt i omgivelserne. Proportionerne og de hvide facader klæder området, og de rene linjer og det lette udseende understreges i valget af zink som det gennemgående materiale til tag, kviste og facadepartier.

Sjov og udfordrende opgave
På grund af et uhensigtsmæssigt undertag har det vist sig nødvendigt at udskifte den oprindelige zinkbeklædning fra 1995. Renoveringen er udført i hovedentreprise af Gladsaxe Tag & VVS Entreprise.

- Vi har erstattet omkring 2.000 m² tagflader, kviste, facadepartier, murkroner og inddækninger med Rheinzink. Der er valgt en forpatineret kvalitet, hvor zinken ikke er skinnende blank, men allerede er begyndt at få den karakteristiske matte grå farve. Det er i øvrigt samme naturlige proces, der beskytter zink mod vind og vejr og sikrer den lang levetid, fortæller afdelingschef Christian Maagaard fra blikkenslagerfirmaet, og fortsætter:

- Et projekt som Skodsborg Sundpark er en lækkerbisken for fagfolk. Her kan vi bruge de gode, gamle håndværks- og falseteknikker. Det synes vores folk er både sjovt og udfordrende, og alle er rigtig godt tilfredse med resultatet. Det tror jeg også, at beboerne er, smiler Christian Maagaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125