23948sdkhjf

Maskinkøbere på standby

Entreprenørbranchen er optimistisk – men afventende, vurderer Scantrucks direktør forud for messen E&H ’12.
- Vi sælger jo heldigvis maskiner hver dag. Og vi kan tydeligt mærke, at der er mangel på grej både i byggebranchen og i landbruget. Vi kan også mærke, at folk generelt er optimistiske. Men de er afventende. Alle kan se, at der er store offentlige anlægsarbejder og masser af andet arbejde overalt. Det kniber bare lige med at få taget det sidste skridt ind ad havelågen.

Sådan siger Scantruck-direktør Bo Sundroos forud for årets helt store begivenhed for entreprenørbranchen, udstillingen Entreprenør & Håndværk 2012 – E&H ’12 – i Herning fra 10. til 12. maj.

Scantruck er blandt landets største spillere på banen for entreprenørmaskiner med mærker som Komatsu, Manitou, McCloskey og Atlas på repertoiret.

- Vi laver faktisk vildt mange tilbud til potentielle maskinkøbere. Nogle handeler taber vi naturligvis til andre udbydere, lige som vi vinder nogle fra andre. Men rigtig mange kunder står simpelthen standby og afventer. De vender tilbage på et tidspunkt. Men lukning af et par pengeinstitutter i sidste weekend har selvfølgelig ikke gjort det hele nemmere, siger Bo Sundroos.

Gang i de brugte
Det er fortsat de brugte maskiner, der sælges flest af i et marked præget af afventende optimisme. Bo Sundroos vurderer, at omkring 60 procent af de maskiner, der sælges fra Scantruck-hovedkvarteret i Skive og den sjællandske afdeling i Karlslunde, kommer fra brugt-afdelingen.

- Nu glæder vi os til at møde masser af folk fra entreprenørbranchen på E&H ’12. Som en af de få i branchen har vi jo skabt tradition for vores egen messe hvert år. Og på dette års udgave af ScanMek solgte vi ikke færre end 28 maskiner. Så den store udstilling i Herning har virkelig noget at leve op til, siger Bo Sundroos.

- Det er klart, at vi med ScanMek rammer vores publikum meget direkte. På E&H ’12 bliver det noget bredere. Men vi vil naturligvis bruge messen som et udstillingsvindue for mange nyheder. Ikke mindst glæder vi os til at vise Komatsu-maskinerne frem. Vi har ikke tidligere været på en stor, udendørs messe som Komatsu-importør. Nu kommer vi så med masser af maskiner. Og blandt dem flere danmarkspremierer, siger Scantruck-direktør Bo Sundroos.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109