23948sdkhjf

Ny bestyrelse vil fastholde profilen

Fugebranchen FSO under Dansk Byggeri har netop afholdt generalforsamling, hvor bestyrelsen stillede skarpt på organisationens positionering i byggebranchen.
Der var stor tilfredshed med fugebranchens nicheposition og kendsgerningen, at byggebranchen i tiltagende grad vælger at bruge et FSO-medlem til de store byggeopgaver.

- Vi har generelt arbejdet hårdt med vores strategi og positionering i Fugebranchen FSO, og resultaterne er meget tilfredsstillende, siger Fugebranchens formand Bo Jensen.

På generalforsamlingen kunne han byde velkommen til to nye bestyrelsesmedlemmer; Thomas Danielsen, (Å.F.E. A/S) og Michael Christiansen (Sika Danmark A/S).

FSO skal være et kvalitetsstempel
Og der er klare mål for fremtiden: Branchen vil fortsat positionere sig som en værdiskabende og kompetent niche i byggebranchen og sikre en kontinuerlig tilgang af nye medlemmer.

- Vi skal stille skarpt på fordelene ved medlemskab af brancheforeningen, og vi skal gøre kunderne opmærksomme på fordelene ved at bruge et medlem af FSO fremfor et ikke-medlem, siger Bo Jensen og tilføjer:

- Der er stadig en del virksomheder i fugebranchen, som står udenfor FSO og Dansk Byggeri. Det vil vi gerne lave om på. Hvis slutkunderne bruger en virksomhed, som står udenfor Fugebranchen og dermed Dansk Byggeri, får de ikke trygheden ved de ordnede arbejdsforhold, et højt uddannelsesniveau og de særlige forsikringsordninger under Fugebranchen FSO, forklarer Bo Jensen.

Fugeguide er en succes
Et kvalitetsværktøj, der er med til at positionere branchen, er Fugebranchens Fugeguide, som flere end 500 rådgivere landet over allerede har bestilt. Guiden er et opslagsværk for fugearbejde, kvalitet og branchenormer.

- Fugeguiden er kvalitetsnormen for branchen og kvalitetsgaranti for kunderne. Kun FSO-medlemmer kan i fuldt omfang leve op til anvisningerne i Fugeguiden, som der efterhånden relativ konsekvent henvises til i eksempelvis udbudsmateriale, slutter Bo Jensen.

Fugebranchen har knapt 45 entreprenør-medlemmer og 7 leverandør-medlemmer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125