23948sdkhjf

Junckers vinder EM, VM og OL

Gulvproducenten Junckers har sikret sig tre år mere som leverandør til basketballforbundenes verdensorganisation FIBA.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Partnerskabet, der blev underskrevet d. 7. september, omfatter organisationens internationale turneringer frem til 2024, og således skal EuroBasket 2022, Fiba Basketball World Cup 2023 og den olympiske basketballturnering i Paris i 2024 spilles på Junckers demontable sportsgulvsystemer.

– Vi er ekstremt stolte over igen at samarbejde med FIBA om at levere vores førsteklasses sportsgulvsystemer til flere internationale elite-events i løbet de næste par år. Som en FIBA global leverandør frem til 2024 forankrer vores multievent-partnerskab det mangeårige forhold mellem vores to virksomheder yderligere og cementerer Junckers position som den førende leverandør af sportsgulve på verdensplan, udtaler Lars Gjødsbøl, adm. direktør i Junckers.

Til spil på internationalt niveau er et stærkt og holdbart gulv ifølge gulvproducenten afgørende, og et demontabelt, professionelt sportsgulv fra Junckers kan bruges igen og igen. Ifølge Junckers er det ideelt, da mange af de arenaer, der bruges til store sportsbegivenheder, er midlertidige. Som en one-stop-serviceleverandør leverer Junckers den tekniske løsning fra start til slut, herunder råd om valg af demontabelt gulv, installation af gulvsystem komplet med stregmaling samt demontering af gulvet, når spillene er afsluttet.

Også hos FIBA er der tilfredshed med aftalen, der er indgået efter en udbudsrunde.

 – Efter at have spillet FIBA EuroBasket 2017 på deres gulve, ved vi, at Junckers leverer topmoderne basketballgulve i træ. Vi ser frem til at forsætte samarbejdet i løbet af de næste tre år, således at verdens førende spillere får de optimale gulve at spille på, udtaler Andreas Zagkils, FIBAs generalsekretær.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095