23948sdkhjf

Dominus leverer intelligent bygningsautomation til Den Blå Planet

Hoffmann vælger Dominus til at udføre BMS- og integrationsentreprisen på byggeriet af ”Den Blå Planet”, det nye Danmarks Akvarium, ved Kastrup havn.
Dominus skal levere den totale bygningsautomation til et af landets mest interessante nye byggerier, "Den Blå Planet", der er under opførelse ved Kastrup havn.

- Vores førende rolle inden for integration af byggetekniske systemer har været afgørende for, at valget faldt på os. Vi har erfaringer fra de helt store BMS projekter i Danmark, og kombineret med vores medarbejderes innovative tilgang til nye opgaver, gør det os konkurrencedygtige, siger Toke Juul.

BMS projektet til Den Blå Planet rækker lige fra styring af varme- ventilations-, og køleanlæg over rumstyringer med integration af lys via LON/Dali, til integration af ITV, AIA og ADK via OPC løsning.

Fyrtårnsprojekt
Den Blå Planet indvies i foråret 2013 og er på forhånd kåret som ”Danmarks bedste fyrtårnsprojekt” inden for turismen og oplevelsesøkonomien. Når akvariet står færdigt vil det blive en af landets største turistattraktioner, og et af de mest moderne akvarier i verden.

- Vi er naturligvis glade for, at blive en del af landets næste store turistmagnet, og det understreger vores markante position i markedet, siger Toke Juul, adm. direktør i Dominus.

Fakta:
Byggeriet af ”Den Blå Planet”, som er tegnet af 3XN, blev indledt med første spadestik i oktober 2010. Akvariet skal stå klar til indvielse i foråret 2013.

• E. Pihl & Søn: Apterings-entreprisen på det næsten 10.000 m² store byggeri
• Hoffmann A/S: Installationsentreprisen
• Brøndum A/S: Underleverandør af VVS- og ventilationsarbejderne
• MT Højgaard A/S: Råhus, byggeplads samt jord- og anlægsarbejder
• Kai Andersen A/S: Tag- og facadeentreprise
• Advanced Aquarium Technologies: Aakvarie-teknik

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094