23948sdkhjf

Adm. direktør forlader EjendomDanmark

Efter fire år på posten og gennemførelsen af en større turnaround i organisationen skifter EjendomDanmarks adm. direktør, Jannick Nytoft, til en tilsvarende stilling i branche- og arbejdsgiverorganisationen for hoteller og restaurationer, Horesta.

– Det har været spændende og en stor fornøjelse at arbejde sammen med både medarbejdere og medlemmer. Vi har sammen flyttet organisationen et nyt og bedre sted hen, og derfor synes jeg også, at det er det rigtige tidspunkt, når et superspændende tilbud samtidig dukkede op, siger Jannick Nytoft i en pressemeddelelse om skiftet.

Bestyrelsesformanden i EjendomDanmark, Henrik Dahl Jeppesen, takker for indsatsen.

– Vi har været igennem en større transformation de seneste fire år. EjendomDanmark har flyttet sig fra at være en lidt stillestående og indadvendt medlemsorganisation til en moderne erhvervsorganisation med fokus på interessevaretagelse og medlemmer, siger Henrik Dahl Jeppesen. 

Bestyrelsesformanden peger på, at EjendomDanmark i perioden har fået ny identitet, retning og har markeret sig konstruktivt i mediebilledet i en tid, hvor der har været mange politiske udfordringer på ejendoms- og boligområdet. 

Jannick Nytoft bliver i EjendomDanmark til årets udgang. Arbejdet med at finde en ny adm. direktør sættes nu i gang.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.281