23948sdkhjf

TL Byg har ny topchef på plads

Opdateret kl. 11.12 med mere yderligere information og citater.

Jagten på en ny adm. direktør er forbi for TL Byg. Den nordjyske entreprenørvirksomhed, som har stået uden topchef siden juni i år, hyrer 57-årige Jesper Hoffmann som ny adm. direktør.

Han skal være med til at føre virksomheden tilbage mod de sunde og bæredygtige byggeprojekter, lyder det i en pressemeddelelse fra firmaet.

Medarbejderne blev orienteret om den nye topchef tidligere i dag.

Siden 1996 har Jesper Hoffmann været ansat i Scandi Byg i Løgstør. Her har Jesper Hoffmann været adm. direktør og har de seneste godt fem år været salgsdirektør:

– Vi har søgt en profil, der kender lokalområdet, og som har mange års erfaring fra branchen. Samtidig har vi lagt vægt på stærke lederevner, kundefokus og de rette værdier, og med Jesper Hoffmann som ny mand ved roret har vi fået alle vores ønsker opfyldt, forklarer bestyrelsesformand Mikael Vest i pressemeddelelsen.

Manglende fremgang kostede forgængeren jobbet

I kølvandet på en skuffende udvikling opsagde TL Byg ved udgangen af juni måned adm. direktør Peter Boltau, der havde stået i spidsen for det nordjyske entreprenørfirma siden juni 2018. 

– Flere af de aftalte mål er desværre ikke blevet indfriet, og TL Bygs udvikling har overordnet set ikke været tilfredsstillende, lød det dengang fra bestyrelsesformand Mikael Vest.

Peter Boltau har siden fået en ny direktørstilling hos Cantona System i Sæby, som er specialist i bæredygtige byggesystemer og facadebeklædninger.

Økonomisk har udvikling hos TL Byg svinget noget over de seneste tre regnskabsår.

I årene 2017/18, 2018/19 og 2019/20 har overskuddet bølget. Resultatet før skat voksede således fra 4,4 til 17,1 mio. kr. i perioden 2017/18 - 2018/19, men gik markant ned til 1,0 i det følgende regnskabsår. Her lød den officielle forklaring bag på en lavere ordrenedgang grundet corona-pandemien.

Jesper Hoffmann er oprindelig uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har i dag blandt andet en MBA fra Business Institute i bagagen. Han er blandt andet blevet tiltrukket af en mulighed for at komme endnu tættere på håndværket og byggeriet:

– Det er samtidig en virksomhed, der rummer et enormt potentiale og en stor skalerbarhed. TL Byg har en stor egenproduktion og blandt andet egen vinduesfabrik, forklarer den nye topchef.

Jesper Hoffmann tiltræder som adm. direktør i perioden senest 1. januar 2022.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079