23948sdkhjf

Enighed om nyt rådhusbyggeri i Støvring

Nybyggeri til kommunens administration, bibliotek mm. til 50 millioner er på vej i Rebild Kommune. Byrådet har vedtaget at arbejde videre med byggeplanerne.
Administrationsbygninger på 2.400 m² samt bibliotek og mødelokaler på 690 m² er den løsning, som byrådet i Rebild Kommune peger på som erstatningsbyggeri for det nuværende rådhus.

Udregninger for projektet viser, at erstatningsbyggeri i Støvring inkl. nybygget administration, bibliotek og mødelokale samt nedrivning af de eksisterende højskolebygninger løber op i 49,45 mio. kr. Inkluderet i beløbet er også renovering af eksisterende administrationsbygninger i Terndrup og Nørager

Arbejdstilsynet har tidligere påbudt, at der skal gennemføres forbedringer på det eksisterende rådhus i Støvring, hvis det fortsat skal anvendes. Sammen med andre nødvendige renoveringsopgaver vil dette koste anslået 9,98 mio. kr.

Byrådet vedtog med 15 stemmer mod 10 forslaget om at sætte gang i erstatningsbyggeri på Højskolegrunden og ikke renoverer administrationsbygningerne på Hobrovej yderligere. Beslutningen indebærer blandt andet udarbejdelse af en lokalplan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093