23948sdkhjf

Møde om Stationsområdets første etape

Køge Kyst præsenterer prospekt for det kommende byggeri i Stationsområdet på et møde den 9. maj.
Den centrale del af Stationsområdet i Køge skal om få år rumme et stort antal butikker, boliger og erhvervslokaler og er dermed den første del af Køge Kyst, hvor et konkret byggeri er på vej til at blive realiseret.

For at informere om tankerne og idéerne for det 36.000 m² store byggeri inviterer Køge Kyst til møde onsdag den 9. maj i Tapperiet på Søndre Havn.

Deltagerne i mødet får indblik i prospektet for Stationsområdets første etape, som er en fysisk detaljering af Køge Kysts udviklingsplan fra november 2011. Udviklingsplanen rummer i alt 13 etaper fordelt på Stationsområdet, Collstropgrunden og Søndre Havn.

TK arbejder videre med planerne
Prospektet for den såkaldte Etape ST1 danner grundlag for et skitseprojekt, som udarbejdes af TK Development - Køge Kysts første investor, som bliver bygherre for det kommende byggeri. Skitseprojektet skal senere godkendes af Køge Kommune som vejmyndighed og indarbejdes i en ny lokalplan for området.

Første etape af Stationsområdet indeholder udover TK Developments byggeri mulighed for et nyt kommunalt kulturhus og en biograf. Køge Kysts prospekt rummer tanker om både trafikarealer, byrum og selve bebyggelsen af området.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11