23948sdkhjf

Ny landmålervirksomhed vil effektivisere byggearbejde

Spotland A/S er en ny, international landmålervirksomhed med base i Danmark. Virksomheden henvender sig til de store entreprenører, rådgivere og bygherrer.
Store bygge- og anlægsprojekter er i gang eller på vej mange steder i Danmark i disse år. Herunder Femern forbindelsen, den nye jernbane København - Ringsted, Metro og havnetunnel.

- Disse projekter er så store og attraktive, at også internationale rådgivere og entreprenører byder ind, og jeg er ked af at sige det, men udlandet er altså langt fremme i skoene, når det handler om teknisk landmåling, siger direktør i den nye landmålervirksomhed Spotland, Jens Peter Lund for fortsætter:

-Vi er imidlertid en gruppe, som har arbejdet professionelt med det i mange år, og vi har nu besluttet at springe ud som selvstændig virksomhed. Vores målsætning er at tilbyde såvel danske som udenlandske entreprenører en effektiviseringsgevinst og dermed også en konkurrencemæssig fordel.

Efteruddannelse for medarbejdere og ledelse
Spotland arbejder med teknisk landmåling, kombineret med de nyeste landvindinger inden for 3D teknologien for at give hurtigere opmåling og afsætning, forklarer direktøren.

Virksomhedens stab består af erfarne landmålere og landinspektører, heraf flere med international baggrund, som alle har gennemgået en intensiv efteruddannelse i anvendelsen og implementeringen af den nye teknologi. Sideløbende har selskabets ledelse være på efteruddannelse i LEAN management, så de i dag kan tilbyde at integrere kunders behov i hele leverancesystemet.

-Vi er selv udsprunget af et større entreprenørfirma, så det ligger i vores DNA, hvor afgørende vores produkt er for at opnå en optimal byggeproces, fortsætter Jens Peter Lund.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094