23948sdkhjf

Dominus vinder entrepriser på Navitas Park

I Navitas Park på Aarhus Havn har Dominus A/S fået til opgave at sikre den totale integration af varme- ventilations-, og køleanlæg samt rumstyringer.
Til det storstilede Navitas projekt skal Dominus levere og installere en CTS- og IBI løsning og dermed sikre den totale integration af varme- ventilations-, og køleanlæg samt rumstyringer.

- Navitas Park bliver det største lavenergibyggeri i Danmark og er et utroligt spændende og udfordrende projekt som vi ser frem til at udføre for E. Pihl & Søn A/S. De skrappe krav om bæredygtighed stiller store krav til os som CTS leverandør, i form af nytænkning af styringsprincipper og integration til nye energiteknologier, udtaler adm. dir. Toke Juul Dominus A/S.

CTS- og IBI-Løsningen omfatter en Honeywell hovedstation, understationer samt Prolon IBI bokse. Byggeriet udføres som Energiklasse 1. med bæredygtige state of the art-energiteknologier.

38.000 m² til forskning, undervisning og udvikling
Navitas bliver Aarhus' nye centrum for energi, innovation og uddannelse på De Bynære Havnearealer i Aarhus.

Projektet skal huse Ingeniørhøjskolen, Maskinmesterskolen og Incuba Science Park, som også står bag opførelsen. Når byggeriet i 2014 står færdigt kommer det til at huse over end 2.200 studerende, undervisere, forskere og iværksættere.

Fordelt på otte etager rummer Navitas 38.000 m² med faciliteter til uddannelse, forskning & udvikling, iværksætteri og erhvervsudvikling. Aarhus Kommune etablerer et offentligt parkeringsanlæg i kælderen af Navitas med 450 P-pladser.

E. Pihl & Søn er sammen med bl.a. arkitektfirmaet Kjaer & Richter og ingeniørfirmaet Alectia udvalgt til at opføre det 700 mio. kroner dyre projekt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141