23948sdkhjf

Notat: Beskadiget bro skal repareres indenfor ét år

Broen over lokalbanen ved Opheliavej i Helsingør er i så dårlig stand, at der indenfor et år skal gribes til handling. Det viser et notat fra Grontmij.
Flere års mangelfuld vedligeholdelse betyder, at en gangbro over lokalbanen i Helsingør er i særdeles dårlig stand. Det skriver sn.dk.

Oplysningerne fremgår af et notat, som Grontmij har udarbejdet for Helsingør Kommune.

- Det konstateres, at broens hovedkonstruktion er i en svært skadet tilstand. De væsentligste og mest iøjnefaldende skader er af typen afsprængning og afskalning af beton samt til dels omfattende korrosion af blotlagt armering, hedder det i notatet ifølge sn.dk.

Skal i gang indenfor et år
Af notatet fremgår, at der indenfor et år bør ske noget med den beskadigede bro. Derfor mener formanden for teknisk udvalg i Helsingør Kommune umiddelbart godt, at borgerne kan benytte broen uden bekymring.

- Når rapporten konkluderer, at der skal gøres noget inden for et år, så betyder det jo, at vi skal i gang med arbejdet inden for et år. Uden at have læst notatet formoder jeg, at der ikke er nogen overhængende fare, da de vel så havde skrevet det, siger formand for Teknisk udvalg, Erling Hansen, til P4 København.

En ny bro vil koste mindst to mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109