23948sdkhjf

Ny organisationsstruktur i RandersBolig

Som et led i samarbejdsaftalen, DAB og RandersBolig indgik i marts måned, er en ny organisationsstruktur præsenteret. Dennis Larsen er ny kontorchef med ansvar for den daglige drift.
Siden samarbejdsaftalen mellem DAB og RandersBolig trådte i kraft i marts måned, har en gruppe medarbejdere fra DAB arbejdet tæt sammen med RandersBoligs medarbejdere, for at danne sig et overblik over situationen i RandersBolig.

Resultatet er en ny organisationsstruktur, der skal danne grundlag for virksomhedens langsigtede økonomiske rentabilitet og et mere stabilt serviceniveau. Det skriver DAB.dk.

Med den nye organisationsstruktur vil RandersBolig fremadrettet bestå af fire teams: Boligbutik, økonomi, drift og forvaltning, samt et sekretariat, der blandt andet skal varetage IT-opgaver og beboerklager. De fire teams har hver en teamleder, mens den 44 årige kontorchef, Dennis Larsen fra DAB, bliver chef for kontoret og daglig leder af RandersBolig.

Dennis Larsen er uddannet cand. scient. adm. og kommer fra en stilling som kontorchef i DAB. Sammenlagt har Dennis Larsen ti års erfaring fra den almene sektor - blandt andet som forretningsfører i Holte og souschef i Ribe, på to af Boligkontoret Danmarks afdelingskontorer.

Samarbejdsaftalen mellem RandersBolig og DAB fortsætter indtil RandersBolig får ro på organisationen og økonomien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085