23948sdkhjf

Jydsk Vindueskompagni går i offensiven

Hos Garant i Randers har vinduesfabrikken netop åbnet en ny permanent udstilling. Målet er at åbne i alt 50 såkaldte shop-in-shop-udstillinger.
Jydsk Vindueskompagni, der har hovedkontor og egen fabrik i Føvling mellem Kolding og Esbjerg, har netop åbnet en permanent udstilling hos Garant på Nikkelvej i Randers SV.

Der er tale om en såkaldt shop-in-shop, der henvender sig til private kunder.

- Idéen med udstillingen hos Garant er, at kunderne har mulighed for at se og røre ved vores produkter, inden de bestemmer sig. Vores produkter passer fint ind hos Garant, da en del af kunderne i forvejen er ude i en renovering af boligen, fortæller projektchef Peter Bjerglund Terp-Nielsen fra Jydsk Vindueskompagni.

Nye udstillinger på vej over hele landet
Udstillingen hos Garant er den fjerde shop-in-shop, som virksomheden åbner på få uger, og der er flere på vej. Tiltaget er led i en ny strategi om at gøre Jydsk Vindueskompagni mere lokal rundt om i landet.

- Planen er at nå op på 50 nye udstillinger. Det giver kunderne lettere adgang til vores produkter, da vi selv blot har otte butikker spredt rundt i landet. Som regel kommer en af vores rådgivere ud til kunden for at måle op, men han kan jo ikke have hele vores sortiment med. Derfor skal kunden se vores forskellige modeller, inden beslutningen tages – og det er ulige meget lettere, når vi har mange udstillinger rundt i landet. Tidligere var en kunde i Randers nødt til at køre til Aarhus eller Ans, men nu kan man nøjes med turen til Garant, forklarer Peter Bjerglund Terp-Nielsen.

Jydsk Vindueskompagni har åbnet lignende udstillinger hos Garant i Hammel, Randers og Skjern.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11