23948sdkhjf

Københavnsk arkitektfirma styrker ledelsen og det internationale islæt

Det københavnske arkitektfirma Adept giver ledelsen og den internationale profil en spand kul med udnævnelsen af to nye associerede partnere: Tanja Jaurnig og Tatyana Eneva. Begge har været en del af tegnestuen i flere år, skriver Adept i en pressemeddelelse.   

Firmaet med cirka 45 medarbejdere arbejder bæredygtig byudvikling og arkitektur og står større bygge- og planprojekter så som den nye arkitektskole i Aarhus, der blev indviet i oktober, og totalrådgivningen for et af Tysklands største træbyggerier - og Adept henter i dag også en voksende del af omsætningen internationalt. 

Tanja Jaurnig, der er uddannet byplanlægger og kommer fra en baggrund som bygherrerådgiver, forestår allerede den daglige ledelse af Adepts tegnestue i Hamborg, der blev åbnet sidste år. Hun er dermed en vigtig brik i udviklingen af virksomhedens forretning i Tyskland.

Tatyana Eneva har været konkurrenceleder hos tegnestuen i mere end 10 år og har stået for udformningen af nogle af tegnestuens vigtigste projekter. 

Som associerede vil de to også fremadrettet bidrage til at udvikle tegnestuens profil med vægt på bæredygtighed og fællesskaber. 

– For begges vedkommende er det et helt naturligt skridt som anerkendelse af deres store engagement i vores virksomhed og deres betydning for tegnestuens udvikling, forklarer adm. direktør Camilla Klingenberg i pressemeddelelsen. 

– Vores projekter vokser i størrelse og kompleksitet, med den nye arkitektskole i Aarhus som et godt eksempel. Vi forventer at vækste inden for denne type opgaver over de næste par år, og her er både Tanja og Tatyana med til at styrke vores organisation, tilføjer hun. 

Adepts ledelse består nu af de tre stiftende partnere Martin Laursen, Anders Lonka og Martin Krogh, partner Simon Poulsen, associerede partnere Tanja Jaurnig og Tatyana Eneva, samt adm. direktør Camilla Klingenberg.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.126