23948sdkhjf

Glaseksperten på opkøb i Midtjylland

Den nordjyske producent af bl.a. bygningsglas har overtaget AG Glas i Silkeborg og beskæftiger nu 70 medarbejdere.
Glaseksperten A/S med hovedkontor i Hjørring har pr. 1. maj overtaget AG Glas i Silkeborg. Virksomheden har yderligere en afdeling i Glostrup og forventer inden længe at etablere sin fjerde afdeling i Danmark.

Med overtagelsen af AG Glas styrker Glaseksperten sin position inden for produktion af specialglas; blandt andet sikkerhedsglas og glas til skibe samt rullende materiel. Disse specialprodukter har hidtil været AG Glas’ hovedaktivitet, og produktionen vil fortsætte her, mens fabrikken i Hjørring vil koncentrere sig om bygningsglas.

- AG Glas er en kompetent producent af specialglas og passer perfekt ind i vores koncern. Vi vil drive produktionen videre som hidtil, men i Glaseksperten-regi, og vi regner med at øge aktiviteten. Den hidtidige ejer, Poul Erik Bach, fortsætter som daglig leder, og de fem medarbejdere, der alle har over ti års anciennitet, fortsætter i virksomheden, således at vi bevarer kompetencen, siger adm. direktør Christian Larsen.

Investeringen i Silkeborg sker først og fremmest for at styrke Glasekspertens kapacitet inden for specialglas, men også for at være synligt til stede i Midtjylland. Glaseksperten beskæftiger nu 70 medarbejdere, hovedparten på fabrikken i Hjørring, hvor der arbejdes i to skift.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094