23948sdkhjf

Tømrerfirma springer på solcelle-vognen

Solcellepaneler integreret i tagkonstruktionen er tømrerfirmaet Børge Jacobsen A/S’ svar på den stigende efterspørgsel efter solcelleanlæg.
Tømrerfirmaet Børge Jacobsen har udviklet en tagkonstruktion med indbyggede solceller. Allerede nu har det fået to kunder til at bestille den specielle løsning.

Med stadig stigende interesse i solcelleanlæg kan tømrerfirmaet meget vel have udsigt til flere ordrer. Og selvom der er plads til at udvide salget, tager de det alligevel med ro i det midtjyske:

- I det hele taget begynder vi stille og roligt med at afsætte vores løsning til kunder i Bjerringbro og omegn. Slår det an her, agter vi naturligvis at rulle det ud i et større geografisk område. Lige nu er vi i gang med yderligere produktudvikling, så vi også snart kan levere tag med solcellerne indbygget som specialløsning – eksempelvis tag hen over terrasser og garager, siger Michael Laursen fra tømrerfirmaet til Bjerringbro Avis.

Flere udfordringer
Udviklingen af konceptet med solpaneler integreret i tagkonstruktionen er udviklet af direktør Claus Jacobsen og den medarbejderen Michael Laursen.

- Det var lidt af en udfordring af få skabt nok luft mellem solpanelerne og taget til, at panelerne kan få den nødvendige ventilation. Regnvand skal også ledes hurtigt væk fra panelerne, så begge dele skulle der også lige tænkes lidt over. men vi fik efterhånden udviklet en løsning, som vi kan stå inde for, forklarer Michael Laursen til Bjerringbro Avis.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094