23948sdkhjf

DGI-huset i Vejle udvider

Dalsgaard Pavilloner A/S har leveret de første elementer til det nye fitnesscenter ved DGI-huset i Vejle, som åbner den 24. juni.
DGI-huset Vejle fik den 2. maj leveret de første flotte elementer til husets kommende fitnesscenter. Fra leverandøren, Dalsgaard Pavilloner A/S i Børkop, er store lastbiler trillet til Vejle med elementer. Nord for DGI-huset blev elementerne løftet ned på jorden af en kæmpe kran.

DGI-huset Vejle står foran store ombygninger og nybygninger de kommende år. Første fase er opførelsen af et næsten 20.000 m² stort sundhedshus nord for det nuværende DGI-huset. Om et års tid bliver det fulgt op af en ny stor opvisningshal indeholdende bl.a. nye fitnessfaciliteter, nye rum til holdtræning o.s.v.

Nedrivning og nye lokaler
Opførelsen af det nye sundhedshus, som indledes efter sommerferien 2012, betyder, at det hidtidige fitness- og spinningcenter rives ned i løbet af sommerferien 2012. Som erstatning for de gamle lokaler opføres netop nu nye lokaler på i alt 700 m². De kommer til at indeholde et nyt og stort fitnesslokale, et nyt og større spinninglokale, og endelig et helt nyt bevægelseslokale på knap 200 m².

De nye lokaler bliver taget i brug den 24. juni 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094