23948sdkhjf

Placering af skaterareal i Kolding

Kultur- og Fritidsudvalget i Kolding sagde den 9. maj ja til den placering af det nye skaterareal i Kolding City, som en projektgruppe har peget på.
Arealet, der er peget på, er kantområdet ved p-pladsen ved Klostergården. I dag består området af kratbevoksning og træer og udfylder ikke en decideret funktion.

Hvis skaterarealet placeres på dette område vil der være mulighed for at skabe en synergieffekt mellem den ny anlagte multibane, Idrætsbygningen og Studenterhuset. Ved at samle flere funktioner i samme område vil området i højere grad være med til at skabe liv i city, samt give de unge mulighed for at møde hinanden på tværs af kulturer.

Det er Byrådet, der træffer den endelige afgørelse om placeringen på deres møde den 11. juni 2012.

Areal klar i 2013
GBL (Gruppen for by- og landskabsplanlægning aps.) er i samarbejde med Pivotech og Rambøll blevet udvalgt som totalrådgiver på projektet. Der er i samarbejde med rådgiveren udarbejdet en ny tidsplan og det forventes, at det nye skaterareal vil stå færdigt primo 2013.

Projektgruppen arbejder sammen men skaterne omrking det nye skaterareal og har afholdt den første workshop repræsentanter fra foreningen Skate 6000 samt en uorganiseret skater.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078