23948sdkhjf

HP Byg-byggeri bliver port til Skagerak

Fjord Line Danmark indviede den 8. maj deres nye færgeterminal i Hirtshals. Terminalen er tegnet af Bundgaard & Kassow og er bygget i totalentreprise af HP Byg A/S.
Indvielsen af Fjord Line Danmarks nye færgeterminal blev forestået af Hjørring Kommunes viceborgmester Knud Størup ved M/S ”Bergensfjords” ankomst.

Terminalen, som er tegnet af Bundgaard & Kassow i Hjørring og bygget i totalentreprise af HP Byg A/S i Harken ved Hjørring, er på to etager. Underetagen er indrettet til transitlager for gods som skal fragtes over Skagerak. Første salen huser indcheck for passagerer, toldfaciliteter, ventesal med mere. Her er samtidig udgang til et integreret trappetårn der på anden sal giver adgang til/fra færgerne.

Terminalen er primært opført for at kunne betjene de nye færger Fjord Line har under bygning, hvoraf den første forventes at blive sat i drift 1. oktober 2012.

Bladt Industries i Aalborg har leveret den overdækkede landgang mellem terminal og skib, Morsø Specialindretning, har leveret skrankerne mens det er C.F. Møllers tegnestue i Aarhus, der har designet stolene i ventesalen, der er leveret i samarbejde med Erling Christensen Møbler A/S i Sindal.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078