23948sdkhjf

Transportminister åbnede entreprenør-messe

12 år efter den seneste entreprenør-messe i Herning var de store maskiner torsdag tilbage på arealet ved MCH Messecenter Herning.
140.000 kvadratmeter har de i alt 130 udstillere at boltre sig på under Entreprenør og Håndværk 12.

Torsdag morgen åbnede den nye arbejdende fagmesse for branchen, og selv om regnen silede ned over pladsen syd for MCH Messecenter Herning, var optimismen urokkelig:

- Vi kan glæde os over, at det ikke kommer til at støve meget på messen, pointerede formand for Maskinleverandørerne, Hans Holm, under den officielle åbning, der også havde deltagelse af transportminister Henrik Dam Kristensen.

God mobilitet er en forudsætning for vækst
Og det var en både interesseret og spørgelysten minister, der i sin åbningstale bemærkede branchens initiativ med en ny fagmesse:

- Det viser, at der både er optimisme og dynamik inden for branchen, og det er der brug for. Der er brug for at skabe vækst i Danmark, sagde Henrik Dam Kristensen. Transportministeren udtrykte også vigtigheden af en velfungerende infrastruktur.

- I er vigtige aktører til at få infrastrukturen udbredt i Danmark. God mobilitet er en forudsætning for vækst, for velfærd og for virksomhedernes konkurrencekraft, lød det fra Henrik Dam Kristensen.

Under den efterfølgende rundgang på messen fik transportministeren lejlighed til at afprøve flere af de store entreprenørmaskiner.

Entreprenør og Håndværk fortsatte til og med lørdag 12. maj. Læs mere om messen senere her på portalen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096