23948sdkhjf

Dissing+Weitling henter ny leder med partner-baggrund hos konkurrent

Arkitektfirmaet Dissing+Weitling ansætter Bente Rørbæk Jørgensen som arkitekt og markedschef for kulturarv og transformation. Hun tiltræder i januar 2022, oplyser det København-baserede arkitektfirma i en pressemeddelelse. 

– Vi er stolte og vildt glade for at få Bente med på vores hold! Bente er en stærk profil – hun er respekteret bredt i branchen, og hun er dybt anerkendt inden for sit felt. Et felt som fuldstændig matcher vores forretningsområde, kulturarv og transformation, lyder skudsmålet fra adm. direktør hos Dissing+Weitling, Tine Holmboe.

– Og det, at Bente udover sin faglige styrke også har mange års erfaring med ledelse og strategiske processer, passer utroligt godt med den strategiske udvikling, vi er i gang med hos Dissing+Weitling – ikke blot internt, men også i samspillet med samarbejdspartnere og bygherrer, fortsætter hun i pressemeddelelsen. 

Som tidligere partner hos Rørbæk og Møller Arkitekter har Bente Rørbæk Jørgensen erfaring med alle byggeriets faser. Hun er uddannet Cand. Arch. fra Kunstakademiets Arkitektskole, har indsigt i brugerdrevne innovationsprocesser og er efteruddannet i forandringsledelse. Hun har mere end 15 års erfaring med virksomhedsledelse og mere end 20 års erfaring med faglig ledelse inden for både offentligt og privat byggeri.

– Jeg glæder mig til at være med til at styrke den faglige ledelse af området for kulturarv og transformation hos Dissing+Weitling. Tegnestuen har jo allerede en solid position i det felt, jeg brænder for, og som er så centralt i byggeriets grønne omstilling, lyder det fra Bente Rørbæk Jørgensen selv.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125