23948sdkhjf

Dansk Halbyggeri opfører nyt domicil for kosmetikvirksomhed

Kosmetikgrossisten Incosmetics har valgt den østjyske entreprenør Dansk Halbyggeri til at opføre en ny domicilejendom i et erhvervsområde i Hårup i Silkeborgs østlige udkant. 

Incosmetics sælger kosmetik og skønhedsprodukter til detailkæder og butikker i hele Europa. 

Ejere og stiftere af virksomheden Elsemarie Østergaard og Jesper Østergaard har arbejdet med planen om at bygge nyt i et års tid og indhentet tilbud fra flere entreprenører. Undersøgelserne endte med, at Dansk Halbyggeri vandt på flere parametre herunder på prisen for byggeriet. 

Incosmetics' nye domicil

Bygherre: Incosmetics, Silkeborg 

Totalentreprenør: Dansk Halbyggeri 

Projekt: 900 kvm domicilbyggeri 

Byggeperiode: november 2021-april 2022

Elsemarie Østergaard og Jesper Østergaard startede Incosmetics i 2011 i en garage. Det blev hurtigt for småt, og i 2015 flyttede de til lejede lokaler. Nu tager de endnu et spring med domicilejendommen med 700 kvm lager og 200 kvm administration, hvilket giver Incosmetics 40 pct mere lagerplads i forhold til de nuværende lokaler. 

Byggeriet står færdigt i april 2022. 

Incosmetics har købt en grund på 4.500 kvm, som giver mulighed for at bygge til på et tidspunkt i fremtiden, når væksten kræver mere plads. 

Dansk Halbyggeri har disponeret byggeriet og forberedt beliggenheden og konstruktionen, så det er let for Incosmetics at bygge til det nye domicil, når det bliver aktuelt. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125