23948sdkhjf

Energinet udpeger foretrukken rådgiver til jord- og anlægsarbejde

Sweco er netop af blevet udvalgt af Energinet som vinder af en rammeaftale i Green Deal-udbuddet, hvor rådgiverens kompetencer inden for anlægsarbejde og geoteknik skal danne grundlag for et mere fleksibelt energisystem med mulighed for at integrere vedvarende energikilder i energisystemet.

Det skriver rådgiverselskabet i en pressemeddelelse.  

Med rammeaftalen skal Sweco bidrage til at sikre, at Energinet får den bedste ekspertise inden for jord- og anlægsarbejder. Arbejdet omfatter en række tekniske designaktiviteter - fra koncept og gennemførlighed til FEED-undersøgelser og detaljedesign - samt revision af tekniske specifikationer.

– Det er en anerkendelse af vores kompetencer, når det kommer til geoteknik- og anlægsopgaver inden for forsyningssektoren, og vi glæder os til samarbejdet, der skal bidrage til at accelerere den grønne omstilling i Danmark, siger Dennis Overgaard, teamleder i Havne & Geoteknik i Sweco, i pressemeddelelsen.

Praktiske projekter omfatter fremtidens energikilder og referer til etablering og ombygning af infrastruktur til gastransport, lagring og relevant behandling – eksempelvis rengøring, måling, kompression - køling/opvarmning - i både et onshore og offshore miljø. 

Til at løse rammeaftalen stiller rådgiverselskabet med en tværfaglig organisation, der inkluderer blandt andet projekteringsekspertiser inden for geoteknik, arkitektur, landskab, konstruktioner, bygninger samt myndighedsgodkendelser, udbudsmaterialer, projektledelse og tilsyn. 

Rammeaftalen løber over to år med mulighed for forlængelse til i alt otte år. Sweco er udnævnt som førstepladsvinder af udbuddet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156