23948sdkhjf

5.586 besøgte første E&H i Herning

130 udstillere og 5.586 fagfolk mødtes på den nye arbejdende fagmesse, Entreprenør og Håndværk'12, der fra torsdag til lørdag blev gennemført ved MCH Messecenter Herning.
Gennem tre dage har gravmaskiner, dumpere og produktpræsentationer fyldt det store udendørs område syd for MCH Messecenter Herning.

Her fandt den nye arbejdende fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen sted med 130 udstillere og flere test- og demonstrationsområder. Dog måtte arrangørerne konstatere, at vejret ikke viste sig fra sin bedste side med regn, kulde og hård blæst.

- Konceptet for messen har været det rigtige, men vi er blevet hårdt ramt af flere udefrakommende faktorer. Især vejret har drillet. Nu vil vi arbejde videre med konceptet. Som branche står vi bag, vi kommer igen og vil bygge op til næste messe i 2015, udtaler formand Hans Holm, Maskinleverandørernes Entreprenørsektion.

Mobilitet er forudsætning for vækst
Transportminister Henrik Dam Kristensen var messens åbningstaler, og han lagde især vægt på at øge væksten i Danmark:

- Transportsektoren spiller en stor rolle i økonomien. God mobilitet er en forudsætning for vækst, for velfærd og for virksomhedernes konkurrencekraft. Derfor har regeringen også besluttet at fremrykke en række investeringer inden for anlægs- og vedligeholdelsesarbejde, og det er med til at skabe jobs, sagde transportministeren og tilføjede:

- At man laver en messe som denne, vidner om, at branchen tror på det og tror på fremtiden. Det er første forudsætning for at få gang i hjulene igen.

Minigravernes mester er fra Asnæs
Entreprenør og Håndværk'12 lagde fredag rammer til DM for minigraver, hvor 16 finalister dystede i blandt andet maskinbowling, afretning og forhindringsbane med en spand fuld af vand.

Efter fire timers konkurrence blev Jacob Fredslund udråbt som vinder af DM-finalen arrangeret af Loxam. Den nykårede Danmarksmester er ansat hos firmaet Søren Kristiansen A/S fra Asnæs ved Holbæk. På andenpladsen kom Jesper Rost fra Entreprenørfirmaet JBR ApS, mens bronzen gik til sidste års Danmarksmester, Kristian Sørensen fra MS Anlæg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078