23948sdkhjf

Huscompagniet savner plads i Nordjylland

Der er for få attraktive grunde på markedet til at opfylde huskundernes ønsker. HusCompagniet oplever stor interesse for at bygge nyt ved Aalborg, men mangler byggegrunde.
Nordjyderne er så glade for at bygge nyt hus, at der nu reelt mangler gode byggegrunde på markedet til at tilfredsstille det stigende antal husbyggere.

HusCompagniet har gennem de seneste tre år opført knap 200 nye huse i Nordjylland, og nu står typehusfirmaet og selskabets kunder i det overraskende dilemma, at god og velbeliggende byggejord til klassiske parcelhuse omkring Aalborg er blevet en mangelvare.

I flere år har det primært været private udbydere, der har udviklet nye byggegrunde, mens der fra kommunal side har været stille omkring byggemodning. Det har betydet, at jordstykker de rigtige steder til de rigtige priser nu er svære at opdrive, og spørgsmålet er, hvorfor der ikke byggemodnes flere arealer, når huskunderne rent faktisk findes i markedet.

Mund til mund-metoden
HusCompagniet har netop afholdt informationsmøde for interesserede huskøbere til en række byggegrunde beliggende i forlængelse af Midgården i Svenstrup. På få uger havde 29 interesserede meldt sig, og i forbindelse med informationsmødet 12 af de 24 grunde solgt på første salgsdag. Markedsføringen af disse grunde og byggeprojekter har udelukkende foregået via kontakt til eksisterende kunder og mund til mund-metoden.

- Vi oplever, at byggejord prissat til markedsprisen og efter de krav og ønsker, som kunderne har efter finanskrisen, simpelthen er svære at opdrive omkring Aalborg. Derfor kommer der også stor respons på projekter som det i Svenstrup, hvor beliggenhed og pris matcher mange potentielle huskøbere, siger salgschef Peter Jakobsen, HusCompagniet i Nordjylland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094