23948sdkhjf

Velux varsler afskedigelser i Kolding

En række opgaver skal flyttes til Indien fra finanscentret i Kolding. 30-35 stillinger ventes nedlagt.
Hos Velux Gruppen er man i færd med at opbygge en global finansorganisation, og det betyder blandt andet, at en række backoffice funktioner skal overføres fra Kolding til Indien.

Koncernen har salgsselskaber i 40 lande, og tiltaget skal være med til at sikre, at det samme arbejde ikke bliver udført flere steder i virksomheden.

Koncerndirektør Peter Bang oplyser i en pressemeddelelse, at den nye finansorganisation ventes at sikre en række stordriftsfordele.

- Velux har en global tilstedeværelse, og vi skal i endnu højere grad udnytte potentialet i at drive virksomheden globalt. Det vil frigøre kræfter til, at vi kan blive endnu bedre til at møde kundernes behov lokalt med lokale medarbejdere, samtidig med at vi får bedre mulighed for at investere i udviklingen af vores konkurrenceevne, siger han.

Det forventes, at beslutningen medfører nedlæggelse af 30-35 stillinger i Velux Gruppens finanscenter i Kolding.

- Vi har en forpligtelse til at sikre fremtiden for vores 10.000 medarbejdere – og det kan vi kun ved hele tiden at blive mere effektive og konkurrencedygtige. I de tilfælde det skulle få konsekvenser for nogle af vores medarbejdere, vil vi naturligvis gøre vores bedste for at hjælpe dem videre i nye gode jobs, siger koncerndirektøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11