23948sdkhjf

Botilbuddet Solsiden skal renoveres

Region Nordjylland udbyder totalrådgiverydelsen i forbindelse med ombygning og renovering af det ca. 2.800 m² store botilbud Solsiden.
Botilbuddet Solsidens bygning i Sindal skal ombygges og renoveres. Region Nordjylland indbyder derfor interesserede rådgivere til at anmode om prækvalifikation til opgaven som totalrådgiver.

Opgaven omfatter totalrådgivning for ombygning og renovering af selve bygningen samt de tilhørende parkeringspladser, opholdsarealer, beplantninger mv.

Regionen ønsker et byggeri der er nutidig, fremtidssikret og handicapvenligt med tidssvarende lejligheder. De renoverede boliger skal have samme standard som en normal 2-værelses lejlighed med eget badeværelse og separat udgang. Derfor slås de eksisterende lejligheder sammen, så to lejligheder bliver til én, hvorved antallet af lejligheder reduceres fra de nuværende 36 til 18 nye lejligheder. Hertil kommer fællesarealerne med mulighed for fælles aktiviteter (køkken, opholdsrum, motionsrum, aktivitetsrum, depotrum, mødelokale mv.), der ligeledes skal renoveres.

Byggeriet skal energirenoveres i det omfang anlægsøkonomien tillader dette. Det samlede byggeri er på ca. 2.800 m² brutto og det samlede anlægsbudget er på ca. 25 mio. kr.

Fristen for at anmode om prækvalifikation er den 22. maj 2012. Projektering forventes juli – oktober 2012. Byggeperiode forventes februar - oktober 2013.

Læs mere om udbuddet på www.rn.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079