23948sdkhjf

Vækst og nyansættelser i jubilæumsår

En vellykket satsning på produktudvikling har givet vind i sejlene hos Bøjsø Døre og Vinduer, som i denne uge kan fejre sit 40 års jubilæum.
Sidste år lancerede Bøjsø Døre og Vinduer ”Triowood”, der er fabrikkens bud på et plusenergi-vindue til landets ældre bygninger.

Triowood-systemet – og en målrettet indsats – har været medvirkende til stor vækst i ordretilgangen, specielt i 4. kvartal i 2011 og 1. kvartal i 2012, og det har bevirket, at Bøjsø har øget bemandingen. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 40 medarbejdere, som primært arbejder med produktion af koblede vinduer og døre til den ældre boligmasse.

Bøjsø har aktuelt leverancer til en række spændende bygninger i hovedstadsområdet. For tiden arbejder fabrikken blandt andet med Stamhuset på Blegdamsvej, SEB-bygningen ved Holmens Kanal, Købmagergade 9 og Amagerbrogade 30.

Dansk produktion
Bøjsø Døre og Vinduer blev grundlagt f Bøje Sørensen i 1972 og runder således 40 år her i 2012. Bøje Sørensen ejer stadig halvdelen af selskabet, men indledte for nogle år siden et generationsskifte, hvor sønnen, Lasse Sørensen, nu er administrerende direktør. Han ejer 25 procent af firmaet i lighed med produkt- og indkøbsansvarlig, Arne Bendesen.

- En af Bøjsøs grundlæggende værdier er at bevare de tætte relationer til vore kunder og forretningsforbindelser. Også produktionen er et vigtigt led i denne forbindelse og vi er stolte af, at vores produktion er 100 procent under dansk tag, siger Lasse Sørensen.

Han peger på, at det kræver konstant udvikling og effektivisering, hvis man ønsker at bevare en konkurrencedygtig produktion i Danmark. Hos Bøjsø satser man på, at lanceringen af Triowood kan være med til at udbygge den nuværende position. Systemet er udviklet, så det både honorerer de arkitektoniske krav i ældre bygninger og samtidig lever op til den forventede energiramme i BR2020. Triowood har desuden et patenteret tætningssystem, der reducerer rengøring mellem rammerne væsentligt.

Bøjsø Døre og Vinduer a/s fejrer 40 års jubilæum torsdag den 24. maj 2012 klokken 13-16. Jubilæet markeres ved en reception på Restaurant Lynetten, Refshalevej 200, København K.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095