23948sdkhjf

Rådgivende ingeniører styrker ledelsen

Sloth Møller A/S med afdelinger i København, Aarhus, Odense og Sønderborg udvider direktionen.
I bestræbelserne på at få mere operationel slagkraft og øge fokus på projektstyring, konkurrencedygtighed og udvikling af nye arbejdsområder, styrker det rådgivende ingeniørfirma Sloth Møller A/S med hovedkontor i Sønderborg sin direktion med to nye medlemmer.

Fremadrettet består ledelsen af adm. direktør Jørn Plauborg, direktør Karsten Hvidesten Trampedach og direktør Jørgen Z. Krat.

Adm. direktør Jørn Plauborg, 56 år, er uddannet bygningsingeniør fra Esbjerg Teknikum. Han kom til Sloth Møller i 1984, og blev i 1993 adm. direktør og medejer. Jørn Plauborg vil fortsat have ansvaret for firmaets samlede drift og udvikling herunder personaleledelse i samarbejde med direktionen, fagcheferne og lederne af afdelingskontorerne i Aarhus, Odense, København og Sønderborg.

Direktør Jørgen Zebiz Krat, 58 år, er uddannet bygningsingeniør og HD i organisation. Han kommer fra en stilling som adm. direktør i entreprenørvirksomheden Raunstrup A/S i Aarhus. Jørgen Krat har tidligere beklædt en række topposter i Semco Danmark A/S, Marius Hansen Facader, Carl Bro Gruppen. I Sloth Møller får han ansvaret for salg og markedsføring.

Direktør Karsten Hvidesten Trampedach, 44 år, er uddannet ingeniør fra Københavns Teknikum og HD i strategisk ledelse og organisationsudvikling. I 2001 blev han ansat som leder af Sloth Møllers kontor i København, for tre år senere at fortsætte karrieren i DSB International og som udviklingschef i NCC Construction. I 2008 vendte han tilbage til Sloth Møller for at blive projektdirektør med ansvaret for bl.a. selskabets aktiviteter i Vietnam. I direktionen får Karsten Trampedach bl.a. ansvaret at optimere anvendelsen af den tekniske knowhow, planlægning, kontrahering og økonomi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094