23948sdkhjf

Vindere fundet til asfaltentrepriser til 50 millioner

Aarhus Kommunes nyligt gennemførte udbud omfatter otte entrepriser med nye asfaltbelægninger. Opgaverne er fordelt mellem seks firmaer.
Aarhus Kommune, Trafik og Veje har netop afholdt sin hidtil største licitation. Øgede midler og prisfald betyder, at aktivitetsniveauet bliver højt. Der har været udbudt otte entrepriser, og arbejdet vil omfatte opgaver for op mod 50 mio. kr.

De otte entrepriser er fordelt med to til både NCC Roads A/S og Arkil Asfalt A/S, mens Pankas A/S, Inreco A/S, DOB I/S og Gustav H. Christensen A/S hver vandt én entreprise. Det oplyser Per Kristensen, ingeniør, Trafik og Vejes driftsafdeling til Building Supply.

Lavere priser og højere aktivitetsniveau
I forbindelse med budgetforhandlingerne i 2010 blev der afsat ekstramidler til området, og derudover ligger asfaltfirmaernes priser 10-15 pct. lavere end sidste år. Dette betyder, at der være et højt aktivitetsniveau.

Der er tale om en lang række konkrete vejstrækninger, som er udbudt. De fleste af strækningerne vil få et helt nyt slidlag.

- Det kan naturligvis ikke undgå at give lokale gener for trafikanterne i perioder, men der er typisk tale om arbejder af få dages varighed, så vi håber naturligvis, at borgerne vil fokusere på de efterfølgende gode færdselsforhold, fortæller Per Kristensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078