23948sdkhjf

NCC ansætter ny markeds- og projektdirektør

Nana Ejlers starter 1. december i NCC som ny markeds- og projektdirektør med fokus på store, komplekse projekter, der går på tværs af alle fire forretningsområder, som er byggeri, infrastruktur, industri og ejendomsudvikling.

Arkitektuddannede Nana Ejlers’ ansvarsområde bliver i samarbejde med NCC’s øvrige markeds-, kunde- og salgsorganisationer at udvide NCCs samlede markedstryk.

"Det skal ske ved at samle kompetencer på tværs af hele organisationen i forbindelse med de fremtidige kombinerede bygge- og anlægsprojekter", som det hedder i en pressemeddelelse fra NCC.

Nordiske erfaringer

På nordisk plan kommer Nana Ejlers til at arbejde med at koordinere og samle NCC’s egne erfaringer fra hele Norden i bestræbelserne på at gøre NCC i Danmark forberedt til fremtidens marked.

Og det gælder de fire store markeder, som NCC fortsat satser massivt på, nemlig building, infrastructure, industry og property development.

Hun har opnået en stor viden om bygge- og anlægsprojekter, først som arkitekt hos Henning Larsen Architects og Schmidt Hammer Lassen, så ni år som leder i bygherreorganisationerne i Københavns Kommune og Bygningsstyrelsen - heraf de fem som kontorchef.

Bredere projektperspektiv

Senest har Nana Ejlers været hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Rambøll med ansvar for ledelsen af de store projekter.

Dér har hun opbygget project management center of excellence med fokus på kundeforståelse, performance, agilitet og diversitet.

"Nana kan derfor bidrage med et meget bredt perspektiv på de fremtidige projekter", som det lyder i pressemeddelelsen.

Den nye markeds- og projektdirektør er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og har gennemført flere lederuddannelser; lige nu er hun i gang med en Master of Business Development.

Hun bor i København og er gift med Henrik Schødts; tilsammen har de fire børn.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.25