23948sdkhjf

Hurtig succes for elementproducent

Nordisk Element ApS startede produktionen af elementer i træ til vægge og facader i april. Sjællandsk slagssucces har medført nyansættelser og udvidelse af lejemålet.
Produktion og montage af elementer i træ til vægge og facader er en succeshistorie for Nordisk Element ApS i Sindal. Det skriver Hjørring Nyt.

Siden produktionsstart i april er medarbejderstaben udvidet med ni mand i løbet af en måned. En udvikling som har medført en en fordobling af det første lejemål, så firmaet i dag råder over 1.000 m².

Opgaverne hentes i vidt omfang på Sjælland, hvor den ene medejer og direktør Henning Linnebjerg tidligere drev HL Bygherrerådgivning. Senest er leveret og monteret træelementer til 49 boliger i Herlev.

Udsigt til tredobling
Nordisk Element står nu overfor nok en udvidelse. Endnu engang takket være en ordre på Sjælland. Denne gang til 40 plejeboliger i Høje Taastrup:

- Det er en ordre til 40 mio. kr., og de 40 boliger bliver bygget som bokse med indbyggede installationer. Når vi skal i gang med at bygge boksene, kommer vi nok op på et behov for at leje 3.000 m², siger direktør og firmaets anden partnere, Per Gaihede, til Hjørring Nyt.

Ordren omfatter produktion, levering og færdigmontering af elementer til de 40 plejeboliger til Boligforeningen 3Bs plejeboliger på Taastrup Torv i Høje Taastrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093