23948sdkhjf

Teknikentreprenør med 200 ansatte får ny ejerkreds

Teknikhuset Andersen & Heegaard i Brøndby får ny ejerkreds, meddeler firmaet med 200 ansatte i en pressemeddelelse.

Den nye ejerkreds består af Jan Fabricius Hansen, Claus Belling og Mads Bengtsson, der har været direktør siden december 2019, mens medejer Kasper Skaaning og bestyrelsesformand Frank Bech fortsætter.

Udvidelsen af ejerkredsen er motiveret af den nye strategi, som har fokus på ekspansion af teknisk bygningsservice til private virksomheder og den offentlige sektor. I den anled­ning har Andersen & Heegaard desuden etableret specialer til kunder inden for pharma/industri og forsikring.

Tæt på 200 ansatte

På to år er virksomheden ekspanderet fra 120 til knap 200 medarbejdere. De fleste ny­ansættelser er specialister indenfor service, i takt med at virksomheden har øget fokus på serviceforretningen, imens entreprisedelen fortsætter som tidligere.

En vigtig brik i det skifte, har været at få de relevante nøglepersoner tættere på virksomheden, og den brik er med de nye medejere nu faldet på plads.

Kort om Andersen & Heegaard

Andersen & Heegaard er en teknikentreprenør med kompetencer inden for VVS, sprinkler, ventilation, el, ABA og pharma/industri.

Firmaet kan spores tilbage til 1828, hvor Anker Heegaard anlagde et jernstøberi på Blågårds Plads i København. I 1927 skiftede firmaet navn til Andersen & Heegaard A/S. 

Andersen & Heegaard har i dag knap 200 ansatte.

– Vores interesse ligger i virksomhedens fremtid og fortsatte udvikling, og den udvikling vil de nye kræfter i ejerkredsen kunne bidrage til, fortæller bestyrelsesformand Frank Bech i pressemeddelelsen om den nye konstellation.

Har haft den store modeleringspind fremme

Siden Mads Bengtsson tiltrådte som direktør sidst i 2019 har der være gang i ændringerne i Andersen & Heegaard, ændringer som han beskrev overfor Licitationen - Byggeriets Dagblad tidligere i år.

– Vi startede forfra i 2020 med en ny organisation og et nyt hold under overskriften ”faglighed og branchekendskab”, forklarede Mads Bengtsson dengang.

Blandt tiltagene var etablering af en ny ledergruppen med enighed om, at succes er betinget af, at man kan stille det rigtige hold. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.118