23948sdkhjf

MT Højgaard henter ny topchef hos konkurrent

Torben Biilmann skifter stillingen som adm. direktør i NCC Construction Danmark ud med posten som adm. koncerndirektør i MT Højgaard.
Fra den 1. november 2012 er Torben Biilmann ny koncerndirektør i MT Højgaard.

Den nuværende direktør for NCC Construction Danmark afløser bestyrelsesmedlem Jørgen Nicolajsen, der blev konstitueret som direktør den 14. marts i år, hvor daværende koncerndirektør Kristian May fratrådte efter et skidt 2011-regnskab.

Jørgen Nicolajsen fortsætter som adm. koncerndirektør indtil Torben Biilmanns tiltræden.

Erfaring skal sikre en sund forretning
I MT Højgaards bestyrelse glæder man sig over, at Torben Biilmann har sagt ja til opgaven. Med sin store brancheindsigt er Torben Biilmann den helt rette til at indfri at sikre den fortsatte udvikling af MT Højgaards aktiviteter, mener bestyrelsesformand Helge Israelsen:

- Det er klart for alle, at vi står med nogle udfordringer for øjeblikket – det viser vores resultater. Vi har derfor igangsat flere initiativer for at få MT Højgaard restruktureret, så virksomheden igen bliver lønsom, herunder en stramning af vores geografiske fokus og af risikomodellen for udvælgelse af nye opgaver. Bestyrelsen lægger derfor vægt på, at Torben Biilmann fortsætter MT Højgaards indsats for at skabe en sund forretning. Et arbejde som han har haft stor erfaring med i NCC, lyder det fra formanden.

Hovedpersonen selv glæder sig til udfordringen:

- MT Højgaard er en stor og spændende virksomhed, der indtager en central position i branchen. Virksomheden er inde i en rivende udvikling og har et stort potentiale, som jeg glæder mig til at være med til at realisere. Samtidig er jeg meget tiltrukket af den opgave, der ligger i, at MT Højgaard er en virksomhed, som mange har store forventninger til, siger Torben Biilmann.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142