23948sdkhjf

Hoved- og fagentreprenør køber op igen

Tømrerfirmaet Dilling-Hansen, Roskilde, med Peter Dilling-Hansen i spidsen bliver en del af entreprenørfirmaet Arentfeld A/S fra Glostrup. Et køb der er med til at øge egenproduktionen, lyder det i en pressemeddelelse fra Arentfeld. 

Købet skal ifølge Arentfeld ses som led i bestræbelserne på at øge fokus på de blødere værdier som dialog, udvikling og samarbejde i branchen. Den kulturændring skal en høj grad af egenproduktion og en nærværende ledelse fremme. 

– Jeg mødte Peter (Dilling-Hansen, red.) til et netværksarrangement i foråret. Der var god kemi, og vi har siden holdt kontakten. Peter er drevet af mange af de samme værdier som jeg selv; faglighed, dialog og samarbejde, og så er han bare et godt og ordentligt menneske, fortæller ejer og adm. direktør Jacob Arentfeld Nielsen i meddelelsen. 

Arentfelds andet opkøb i år

Købet af Tømrerfirmaet Dilling-Hansen er Arentfelds andet i år. I juni blev kloak- og betonvirksomheden Kloakentreprise v/Tim Buch Hollænder, som havde en håndfuld ansatte, overtaget. 

Med det køb kunne Arentfeld føje en kloak- og betonafdeling til sin tømrerafdeling og murerafdeling.

– Så da vi så behovet for at styrke vores tømrerafdeling i Arentfeld A/S, faldt min tanke straks på ham, tilføjer entreprenør-iværksætteren. 

For Peter Dilling-Hansen var timingen for Jacobs bejlen helt rigtig. 

– Jeg har drevet Dilling-Hansen i mere end 10 år, og har igennem den seneste tid tænkt tanken om, at ville noget andet. Det er tømrerfaget og byggeprocessen, jeg brænder for, og ikke det administrative, som efterhånden har overtaget for mange af mine aftener og nætter. Og med mit fjerde barns ankomst synes tiden at være inde. Så da Jacob ringede, var jeg ikke i tvivl, forklarer Peter Dilling-Hansen. 

Peter Dilling-Hansen bliver udførende på pladserne og kommer samtidig til at have ansvaret for produktionen og bistå i tilbudsgivningen. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109