23948sdkhjf

C.F. Møller køber københavnsk rådgivervirksomhed

Rådgivningsvirksomheden Mtre bliver en del af C.F. Møller Architects, oplyser arkitektfirmaet i en pressemeddelelse fredag.'

Mtre har 13 ansatte og mere end 15 års erfaring indenfor spaceplanning, bygherrerådgivning og brugerinvolvering, og købet skal, lyder det i forbindelse med købet, styrke C.F. Møller på de punkter. 

– Vi ser frem til at tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere integrerede rådgivningsydelser, hvor vores samlede kompetence- og ydelses-pallette nu bliver både bredere og endnu mere specialiseret, siger Lone Bendorff, adm. direktør hos C.F. Møller Architects, i pressemeddelelsen og uddyber:

Kort om køber og sælger

C.F. Møller Architects et internationalt arkitektfirmaer med cirka 350 medarbejdere på kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Stockholm, Malmø, Oslo, London og Berlin.

Der arbejdes med integreret design i alle skalaer fra byplanlægning, landskab, store komplekse byggerier til spaceplanning og produkt design. 

Mtre

Mtre er en specialiseret rådgivningsvirksomhed med erfaring med udvikling af projekter sammen med private og offentlige kunder i Norden. Virksomheden beskæftiger 13 ansatte og har kontor i København.

Firmaet har tre fokusområder: Bygherre- og lejerådgivning fra indledende opgavedefinition og frem til ibrugtagelse, procesledelse i målrettede og værdiskabende forandringsprocesser i forbindelse med etablering og udvikling af fysiske rammer, og design af rum og inventar.

– Vi ser et fantastisk potentiale i sammen med mtre at bygge videre på mtres stærke kompetencer indenfor spaceplanning, brugerinvolvering og procesledelse og integrere dette i vores øvrige ekspertiser. 

Fortsætter som selvstændigt brand

Med købet skabes et styrket fagligt fællesskab, hvor Mtre får C.F. Møllers ekspertiser til rådighed og styrket muligheden for at bevæge sig ind på det internationale marked. 

– Det skaber et godt grundlag for at realisere de udviklingsmuligheder og potentialer, vi ser for os, og vi ser frem til i fællesskab at kunne realisere den pallette af muligheder, udtaler Anne Sarto og Henrik Sarto, stiftere og ledere af Mtre, i pressemeddelelsen.

Mtre integreres i C.F. Møller Architects som et selvstændigt brand, og Anne og Henrik Sarto fortsætter som ledere af firmaet.

I maj 2022 flytter Mtre fra sine nuværende lokaler i Østergade til C.F. Møllers lokaler i Hillerødgade i København.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094