23948sdkhjf

H+H sælger fra

Betonvareproducenten sælger finske husbyggeaktiviteter til Aeroc-koncernen og indgår i forbindelse hermed nye leveringsaftaler.
H+H har tirsdag indgået aftale om et salg af aktiver og aktiviteter i Jämerä-kivitalot Oy. Det oplyser koncernledelsen i en fondsbørsmeddelelse.

Køber er Aeroc-koncernen, en estiskbaseret porebetonproducent med salgs- og husbyggeaktiviteter i Norden, Baltikum og det vestlige Rusland.

Med aftalen sikres Aeroc levering af armerede porebetonprodukter fra H+H’s finske fabrik til de af Jämeräs husbyggeaktiviteter, som opkøbes af Aeroc. H+H sikres til gengæld levering af porebetonblokke fra Aeroc til sine egne nordiske salgsselskaber.

Aftalen er betinget af opfyldelse af visse suspensive betingelser, inklusive nogle der kræver aftale mellem parterne, og forventes lukket medio juni 2012.

H+H oplyser, at transaktionen får marginal indflydelse på H+H International A/S’ resultatopgørelse og fri pengestrøm for 2012. Til gengæld vil den medføre en betydelig forbedring af H+H’s supply chain i Norden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079