23948sdkhjf

Taastrup-entreprenør renoverer 224 lejligheder

Hald & Halberg A/S er kommet rigtig godt fra start med den store renoveringsopgave i Gullandsgården i København – en byggesag til 35 mio. kr.
Ejendomskomplekset Gullandsgården på Amager gennemgår frem til starten af 2013 en større renovering, og projektet er kommet rigtigt godt fra start, oplyser entreprenøren Hald & Halberg.

I alt skal der renoveres køkken- og badefaciliteter, inklusiv nye faldstammer, i 224 lejligheder fordelt på 28 opgange og i fire etager. Af de 224 lejemål skal 22 etableres med handicapvenlige faciliteter.

Elektronisk registrering og høj informationsniveau
Lejerne bliver boende i deres lejligheder under moderniseringen, og projektet er derfor planlagt på den måde, at der alene arbejdes i 2-3 opgange ad gangen. Her pågår renoveringen så i de enkelte lejligheder i 6-8 uger.

- I denne periode bor lejerne på begrænsede arealer med midlertidige installationer, som tørklosetter og badevogne. Derfor prioriterer vi kommunikationen med beboerne meget højt for at sikre en planmæssig afvikling af processen, fortæller byggeleder Jesper Fogh Christensen.

Han fortæller videre, at Hald og Halberg til denne byggesag har indført elektronisk registrering af beboeres tilvalg af blandt andet fliser, bordplader og greb til køkkenskabe. Hver enkelt husstand har haft deres egen personlige kode, så de døgnet rundt har kunnet foretage deres valg.

- Det nye tiltag er blevet meget positivt modtaget og har været med til at lette vores arbejde med hensyn til optælling og skabe overblik over beboernes valg, fortæller Jesper Fogh Christensen.

Undgår rodet byggeplads
Området omkring Gullandsgården byder på trange pladsforhold med begrænset oplagsplads og svær adgang for byggeriets køretøjer.

Der har derfor ikke været megen plads til etablering af byggeplads, hvorfor Hald & Halberg har valgt at sprede oplagring og mandskabsvogne strategisk rundt i området.

- Den disponering gør, at området ikke er kommet til at ligne en rodet byggeplads, fordi vores projekt falder ind i områdets atmosfære. Det til stor glæde for ejendommens beboere, afslutter Jesper Fogh Christensen.

Projektet ventes afsluttet marts 2013.

FAKTA
Projekt: Gullandsgården Amager
Entreprisesum: 35 mio. kr.
Bygherre: DAB
Arkitekt: Mangor & Nagel A/S
Rådgivende ingeniør: Dominia A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109